sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Häämietteitä

Emme ole vielä lyöneet tarkkaa hääpäivää lukkoon. Käytännön syistä emme pysty ainakaan vuoteen järjestämään juhlia. Mutta onneksi koskaan ei ole liian aikaista alkaa suunnitella, ja kerätä ideoita tärkeää päiväämme varten! Vuodenajasta olemme jo keskustelleet, ja päädyimme perinteisiin kesähäihin. 

Olen siinä mielessä onnekas morsian, että mieheni on ilmaissut kiinnostuksensa osallistua suunnitteluun. Herran kommentti oli "Tottakai haluan osallistua ja järjestää MEIDÄN häitä!", kun kyselin, että innostuuko tämä ollenkaan häiden järkkäilystä. Tuskinpa siis tulen hajoilemaan siihen, että miehen mielipide olisi aina vaan raivostuttava "ihan sama" häiden, ah niin ihanista ja tärkeistä, yksityiskohdista.

Luojan kiitos meillä muutenkin menee monissa asioissa maut niin hyvin yhteen, että uskon onnistuvamme saamaan aikaan molempien (ja samalla yhteisen) näköisen hääjuhlan. 

Yksi asia on kuitenkin jo varma. Nimittäin se, että sekä minä että mieheni toivomme häistämme rentoja. Olemme valmiita joustamaan hääpaikkamme upeudesta ja harmonisuudesta, jotta tunnelma olisi vapautuneempi. Toisin sanoen; haluamme ehdottomasti ostaa omat juomamme häihin. En tietenkään toivo vieraidemme olevan änkyräkännissä, mutta täällä Suomessa muutama viinilasillinen vapauttaa kummasti tunnelmaa.

Kuva Googlen kuvahausta 
Tottakai olisi myös mukava bilettää yöhön asti rakkaiden ystävien ja sukulaisten kanssa ilman, että vieraiden täytyisi itse kustantaa iloliemiään.

Muuten, olen ihan toivottoman käsi blogin ulkoasun suhteen. Ehkäpä vielä jonain päivänä opin tekemään blogista hieman enemmän itseni näköisen.


3 kommenttia:

Elena kirjoitti...

Voi miten ihana juttu! Mahtavaa että miehesi on noin innoissaan järjestämässä häitä kanssasi :)

Ihanan oloinen blogi tänne kehkeytymässä, sait minusta ensimmäisen lukijasi. Aivan mahtava tuo kuva, kiitos illan piristyksestä :D

Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

Ihanaa, että tänne eksyi lukijakin! :) Tervetuloa!

Kiva kuulla, että meikän höpinät kiinnostaa ja piristää. :)

Surffailin heti blogiisi, ja ei voi sanoa muuta kuin, että TYKKÄÄN! Oli pakko liittyä heti lukijaksi.

Unknown kirjoitti...

Heippan! :D

ajattelin kirjoitella kun katson tätä blogia..
tosiaan mulla on kanssa häät tulossa tosin niihin on enää kaksi viikkoa! :D hieman rupee olee jännitystä liikaakin ilmassa! :D