lauantai 21. heinäkuuta 2012

Hiukset ovat naisen kruunu

Minä alan syödä biotiinia. Mielelläni kasvattaisin vielä hiuksiani hieman, ilman, että ne olisivat latvasta kammottavat hamput. Valitettavasti biotiinin kaltaisten apukeinojen puuttuessa kasvu tuntuu tyssänneen tähän tissien kohdalle ja, kun mikään ei riitä, tahdon lisää pituutta!

Suomalaisen mittapuun mukaan minulla on paksut hiukset. Häitä ajatellen tästä leijonanharjasta saisikin onneksi taiottua jotain näyttävää. Koska hiuksistani löytyy pituutta ja volyymia, en haluaisi kätkeä niitä nutturalle.

Tällä hetkellä hääkampauksenani voisi toimia kiharapilvi, joka on kiinnitetty vain toiselle sivulle. Mielestäni kiharat ovat aivan ihania, mutta omat hiukseni ovat lähes piikkisuorat. Kuinka luonnonhiuksen kiharat pysyisivät koko päivän kauniina?

Upea. Tosin tuo otsalta nostettu osio saisi olla korkeampi ja tuuheampi minulla.
Niin kaunis. Kummatkin Googlesta.

Kummatkin kampaukset vastaavat makuani lähes täysin. Ainoa ongelma on vain se, että ovatko nämä liian arkisia minulle. Tai siis kumpikin kampaustyyli on minulle yleinen, jos lähden illalla juhlimaan. Haluaisin hääpäivänä jotain erityistä.

Tässä olisi jotain erityistä, kiharaa sekä hiusten pituus kuitenkin esillä.
Tämä on ihana! Eikä hiusten suoruus olisi tämän kanssa edes ongelma. Nämä kuvat myös Googlesta.

Selatessani ja tutkiessani hiustyylejä yksi kuva pysäytti. Saa nähdä kolahtaako tämä samalla tavalla oikeaa hääkampausaikaa varatessa, kuin nyt:

Googlesta

Huntu ei ainakaan vielä kuulu suunnitelmiini. Myöskään tiara ei ole sytyttänyt minua. Hiuskampa taas... sellaisen näkisin itselläni kyllä!

Tähän tyyliin. Googlesta.

Nyt kun teemana on olleet hiukset, laitan vielä kuvan tämänpäiväisestä hiustyylistäni. Ennen vanhaan pidin useinkin hiuksia kireällä ponnarilla tai nutturalla, kuten kuvassa. Ponkka oli jotenkin niin helppo, nopea, pirtsakka ja sporttinen kampaus. Mutta sitten! Sitten näin kuvan itsestäni. Kuvassa näytti pilkottavan enemmänkin ex-anoppini, kuin nuori ja pirteä nainen. Cartmanin sanoin: NOT COOL. Tämä herätti minut ja sen jälkeen ponnari on keikkunut takaraivolla vain liikkuessa tai todellisen bad hair dayn kunniaksi. Vihdoin alan kuitenkin päästä traumasta eroon ja taidan antaa tuolle pikakampaukselle uuden mahdollisuuden.


2 kommenttia:

Elena kirjoitti...

Ihania nuo puoliavonaiset kampaukset toden totta! Tuollaisen minä ehkä valitsisin kampaukseksi, jos päätäni ei peittäisi näin onneton siili :D

Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

Oho mimmillä on aika räyheä kampaustyyli siis, rispekt! :)

Ainahan sitä voi sitten häihin kasvattaa hiusta, jos haluaa. ;) Ja jos ei: siili korostaa mun mielestä tosi kauniisti kaulaa ja niskaa.