keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Teemaväreistä

Lempivärini on violetti ja tälläkin hetkellä kynsissäni on tummanvioletti lakkaus, vaikka kesään varmaan sopisi paremmin joku hempeämpi väri. Violetin ja hopean yhdistelmä miellyttää myös kovasti omaa silmääni.

Huokaus. Googlesta löydettyä.

Jostain syystä en kuitenkaan näe meillä violettiteemaisia häitä. Ehkä en näe violettia kesähäissä. Ehkä kuvittelen, että en osaa toteuttaa violettia teemaa tarpeeksi tyylikkäästi makuuni. Ehkä en usko mieheni välittävän violeteista häistä. Epävarmuustekijöitä riittää, siispä ainakin tällä hetkellä violetti on pois suljettu vaihtoehto.

Pidän kuitenkin paljon väreistä ja tästä syystä puuteriset, sekä monet pastelliset haaleat värit tuntuvat liian pliisuilta omiin fiiliksiin, vaikka toisten häissä ihastelenkin pehmeitä sävyjä. Pelkkä kulta tai hopea teemaväreinä ei myöskään säväytä. Ainakin yksinäisen hopean yhdistän mielessäni talveen.

Tällä hetkellä minua miellyttäisi erilaisten pinkkien ja vaaleanpunaisten yhdistelmä.





Nämä ihanuudet kaikki Googlesta.

Perinteistä, romanttista, kesäistä ja niin kaunista! En kuitenkaan tiedä innostuuko mies vaaleanpunaisesta.

Miehen lempiväri on sininen. Tosin ei hän välttämättä sinistä halua häihin, mutta voihan sitäkin pohtia yhtenä vaihtoehtona. Tällöin minun "jotain sinistä" olisi ehdottomasti siniset kengät!





Googlesta

Myös eräässä kuvassa vilahtanut riikinkukon sulka voisi toimi ohjenuorana teemaväreissä. Tai sitten ei. Sillä yhdessä koristeluasiassa olen peräänantamaton, enkä tiedä miten yhdistäisin tämän asian riikinkukon sulkiin. Tämä koriste-elementti, mitä ehdottomasti haluan häihin, on... Tietenkin, aina harakan silmiin kimaltava, kristalli! Olkoon kuinka mautonta ja epäkesäistä tahansa, tämä neiti tahtoo blingblingiä.

Dimangit Googlesta

Ehkä opettelen ajattelemaan laatikon ulkopuolelle, sillä mikä estää riikinkukon ja timantin harmonista yhdessäeloa?

Ei kommentteja: