tiistai 24. heinäkuuta 2012

Missä juhlat?

Emme ole vielä edes päättäneet missä kaupungissa pidämme häämme! Vaihtoehto numero yksi on minun lapsuuteni kotikaupunki. Vaihtoehto numero kaksi on taas nykyinen kotikaupunkimme, josta myös mieheni on kotoisin. Molemmat paikkakunnat ovat nättejä kesällä ja kummassakin kaupungissa on kauniit kirkot. Tämä on todella paha valinta!

Toisaalta haluaisin viettää häät vanhalla kotipaikkakunnallani. Jotenkin se tuntuisi niin kauniin perinteiseltä. Vanhempani asuvat vielä lapsuudenkodissani, jonne voisin hyvin piilottaa hääpukuni, kenkäni yms. roippeet, jotta mieheni ei vahingossakaan näkisi mitään ennen hääpäivää. Olisi myös kiva käydä useammin porukoiden luona. Nykyään "kiireiden" takia ei tule tarpeeksi usein käytyä moikkaamassa vanhempia, häiden järjestelyjen takia olisi aivan pakko käydä. Lisäksi suurin osa ystävistäni on myöskin kotoisin lapsuuteni maisemista, joten heillä olisi valmiina yöpaikat. Parhaillaan kävelyetäisyydellä. Olen jo hieman googlella etsinyt sopivia juhlapaikkoja ja kotikotoa näyttäisi löytyvän useampikin mahdollinen ehdokas kriteereihimme.

Mutta sitten toisaalta taas... Nykyisellä kotipaikkakunnallamme meillä olisi luultavasti mahdollisuus saada ruoat erittäin huokeaan hintaan, sillä mieheni kummitäti on "alalla" töissä. ;) Olisihan se myös ihanan huoletonta järjestää häitä tarvitsematta liikkua pidemmälle. Onhan täällä myös paremmat hotellit, vieraita varten, verrattuna vanhaan kotikaupunkiini. Ongelmana on vain se, että ainakaan toistaiseksi en tiedä täältä kauhean paljon vaihtoehtoja juhlapaikaksi, jonne saisi viedä omat juomat. Yksi juhlapaikka on mielessä, mutta se on sen verran ankea, että sinne pitäisi järjestää melko paljon koristeita, jotta se miellyttäisi silmääni. 

Kuitenkin, jo yksinään tuo halvempi pitopalvelu saa kallistumaan minut nykyiseen kotikuntaan. On se vain niin suuri säästö (ja uskomaton apu tädiltä :)). Juttelimme tuossa yksi ilta miehen kanssa, että pitäisi alkaa kartoittaa eri vaihtoehtoja hääpaikaksi, jos sitä sitten olisi vähän viisaampi.

Tänään autossa istuessani huomasin muuten jotain todella hellyyttävää. Pyörätiellä oli noin viisissäkymmenissä oleva pariskunta. Pariskunnan mies ajoi pyörällä ja KYYTSÄSI naista! Oikeasti! Kuinka suloista! Juuri tuollainen pariskunta haluaisin meidänkin olevan sitten joskus. 

Googlesta

Ei kommentteja: